محمد سعدون، نماینده عراق در سازمان کشورهای صادرکننده نفت، اعلام کرد که اوپک با افزایش تولید نفت این کشور به ۴.۵ میلیون بشکه در روز از ماه ژوئن موافقت کرده است.
کارشناس حوزه بینالملل انرژی گفت: شاید به لحاظ استراتژیک نقطه مهمتر این باشد که نفت ونزوئلا میتواند مشکل خیلی از نقاط بحرانی انرژی دنیا را با مختصر تزریق سرمایهگذاری و اعمال مدیریت صحیح و جلوگیری از بیثباتی ...
کارشناسان انرژی مدعی اند که به دلیل رشد تقاضای جهانی، احتمال افت قیمت نفت به کمتر از ۱۰۰ دلار بسیار ضعیف است. آنها مدعی اند جنگ روسیه و اوکراین موجب شده که تعادل بین تولید و مصرف نفت خام بهم بریزد.
سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) انتظار دارد تقاضای جهانی برای نفت خام در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۲ حدود ۴۶ درصد کاهش یابد و به ۲.۸ میلیون بشکه در روز برسد.
وزیر انرژی امارات با اشاره تحریم نفتی روسیه گفت: «بیثباتی شدید در بازار به علت عرضه و تقاضا نیست بلکه برای این است که برخی نمیخواهند نوع خاصی از نفت خام را بخرند و تلاش برای تحریم یک نفت خام، خطرناک است.»
ترکیه در ماه فوریه اکثر نفت و فرآوردههای نفتی مورد نیاز خود را از عراق وارد کرد که در مجموع ۱.۰۴ میلیون تن بود. روسیه و قزاقستان به ترتیب با ۸۰۳ هزار و ۴۴۷ تن و ۴۸۹ هزار و ۴۳ تن در رتبه های بعدی قرار گرفتند.
سه منبع آگاه اعلام کردند که مقامات آمریکایی در ماه مارس از شرکت دولتی پتروبراس برزیل درخواست کرده بودند تا نفت بیشتری به بازار جهانی عرضه کنند و جواب برزیلیها به این درخواست منفی بوده است.